Torsdag.

I morron är det laxfestival och då ska jag sova i carros och doms stuga på risön :) , åker dit typ efter 12 nångång.
Idag har jag inte gjort mycket alls , ränsade i garderoben lite granna .
Nu måste jag packa tills i morron och välja ut nå kläder och städa lite här..
<3


Måndag.

I lördags var det ju ungdommensdag riktigt roligt! kollade på Emil först riktigt bra! :D sen gick vi på stan lite sen hem till julia sen gick vi ner på stan igen.
Sen sov jag och frida hos julia, och nu så är julia hos mig vi ska typ göra nått ;)

Onsdag.

Hejsan nu sitter jag och Frida på mitt rum och dricker cola klockan 2 på natten riktigt gött ;D
Har firat mamma hela dagen! :) och på kvällen nu då var det ju roligt...  slutade med en dusch xD bara för att min släkt är knäppast ;D (Y)
haha nog om det nu ska jag och Frida nog kolla på en film , behöver film tips! :D
I morron eller idag kanske man ska säga .. Så ska jag och Mamma nog till stan , ska hämta ett paket från H&M
en väska,skor och en tröja ;D

Tisdag eller onsdag.

Nu sitter jag och inte gör mycket alls mina vänner har nyss åkt hem. Trevlans vi haft i kväll vi badade först sen for vi till mig och kollade på confesssions of a shoaholic  rätt så bra film det :)
Nu så ska jag nog sova ska ju upp tidigt i morron och städa lite överallt och mitt rum om jag inte kanske gör det nu men klockan är ju typ 01:24 så jag tar det nog i morron ska nog kolla på en film i stället .
som sagt så fyller mamma år i morron eller ja det är ju natt så det är ju typ onsdag nu så hon fyller väll år nu då ;D Grattis till hon då 40 år :)
Sen på Lördag är det ju ungdommensdag!!! :'D då ska jag gå med jullan och Frida ska bli riktigt kul (det är typ massa saker för er som inte vet .bla. uppträdanden. m.m ) Sen ska vi sova hos jullan vet inte när vi kommer hem men det dära slutar typ 02:00 så.. ja ;)

Söndag.

Idag så var Jag,Pappa och ante på nätra marknad fick en svart t-shirt som det stod 'who says i have to be normal' på och så var det nå rött också :')
Sen har jag och ante städa och röjt i hans värkstad? typ.. moped grejjer och allt möjligt mycket skräp iaf.. 
Ajja i morron ska man väll hjälpa mamma att städa och sånt hon syller ju 40 på onsdag så då blire kalas! ;D
Nu ska jag nog kolla på någon film och sova klockan är 01:09 nu så.. Jag försöker att gå upp tidigare på morronen men men det går ju som det går  ..
Säg nån bra film :)


Måndag.

Är hos fridas pappa nu då ;) sovde i tält inatt, men det regnade som fan vilket det gör fortfarade.. ajja i morron kanske vi ska fiska och åka båt om det är finare väder? eller gå på stan eller så går vi på stan på onsdag i stället :'D det ska bli skojj ska försöka hitta en ny bikini och några tröjor :')
Nu ska vi gå och hämta våra saker i tältet och ta in dom för vi ska nog sova inne i natt :'D JIPPIIIEY! ;)
bajj <3


Söndag.

I natt så sov frida hos mig det var trevlans det  :) vaknade vid halv 12  sen så klockan 2 åkte vi och kolla på fotboll och Undrom vann såklart :D
Om typ 40 min så ska jag och carro följa med frida till hennes pappa i mälgåsen i jämtland :'D ska bli riktigt skojj fiska på kvällarna och sånt ,mys det! :)
har packat ganska mkt fick typ inte plats med allt :'(
och så ska man ju handla där i östersund också .. hehe
nu måste jag checka så jag har allt :)
bye <3

RSS 2.0